Η συναυλία με τους “Χαϊνηδες” στις 9/8 και 12/8

Πρόκειται για την μουσική εκδήλωση με τους “ΧΑΪΝΗΔΕΣ” και τη μουσικοποιητική παράσταση “ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ “

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΪΝΗΔΕΣ ΣΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Ο Σύλλογος “Η Πρόοδος” σε συνεργασία με την Ομάδα Πολιτισμού Καλυμνίων Αττικής “Ονειροπλόοι” διοργανώνει συναυλία με τους μοναδικούς Χαΐνηδες

Οι Χαΐνηδες είναι μια κολεκτίβα αληθινής τέχνης για πάνω από τρεις δεκαετίες με πολυσχιδή παρουσία: συναυλίες, πανηγύρια, θεατρικές χορευτικές παραστάσεις, δίσκοι, βιβλία, κόμικς, αρθρογραφία.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση θα γίνει στο Άργος, στον αύλειο χώρο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στις 9 Αυγούστου 2024, με ώρα έναρξης τις 9μ.μ.

Το κουπόνι στήριξης είναι στα 10 ευρώ και τα επιπλέον έσοδα θα διατεθούν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα παιδιά Δημοτικού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΧΑΪΝΗΔΕΣ”

Οι Χαΐνηδες είναι μια κολεκτίβα αληθινής τέχνης για πάνω από τρεις δεκαετίες με πολυσχιδή παρουσία: συναυλίες, πανηγύρια, θεατρικές χορευτικές παραστάσεις, δίσκοι, βιβλία, κόμικς, αρθρογραφία.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι: Δημήτρης Αποστολάκης, Μιχάλης Γαλάνης, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Νικόπουλος και Αγγελική Σύρκου.

Η ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ  ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Πρόκειται για μία μουσικοποιητική παράσταση αφιερωμένη στον έρωτα, με τίτλο “ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ ” με μελοποιημένα ποιήματα Ελλήνων και ξένων ποιητών.

Θα πραγματοποιηθεί στις 12 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2024 ,στις 9.00 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου.

Διοργάνωση: Ομάδα Πολιτισμού Καλυμνίων Αττικής “ΟΝΕΙΡΟΠΛΟΟΙ”, Πολιτιστικός Σύλλογος Καλύμνου “Η ΠΡΌΟΔΟΣ”, ενώ θα συμμετέχει η Θεατρική Ομάδα Καλύμνου. Παρουσίαση από τη Μαρία Χατζηχριστοδούλου.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Καλυμνίων.

θα τραγουδήσει η Πολυξένη Καράκογλου και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  KollektivA  Θανάσης Χουλιαράς

Είσοδος Ελεύθερη

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

Πηγή: kalymnos-news.gr



Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας
Συμφωνώ
Μετάβαση στο περιεχόμενο