Ο Bob Dylan απαγορεύει τα τηλέφωνα από την περιοδεία

Ο Μπομπ Ντίλαν απαγόρευσε τα κινητά τηλέφωνα από τις πρόσφατα ανακοινωθείσες ημερομηνίες της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο θρυλικός τραγουδιστής έχει πυροδοτήσει ζωηρές συζητήσεις μεταξύ των θαυμαστών, καθώς αποκάλυψε αυστηρούς κανόνες για τη χρήση των τηλεφώνων στις συναυλίες του. Το προσωπικό της εταιρείας τεχνολογίας Yondr θα βοηθήσει τους κατόχους εισιτηρίων να βάλουν τα τηλέφωνά τους σε κλειδωμένες, ασφαλείς μαγνητικές θήκες, οι οποίες στη συνέχεια θα ξεκλειδωθούν καθώς φεύγουν από το χώρο μετά την παράσταση.

Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν χρησιμοποιήσει το σύστημα τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν τους Jack White, Arctic Monkeys και Ghost. Ο Dylan ανακοίνωσε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, η οποία περιλαμβάνει μια τριάδα παραστάσεων στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Ο θρυλικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα ξεκινήσει αυτό το επόμενο σκέλος της συνεχιζόμενης παγκόσμιας περιοδείας του Rough And Rowdy Ways τον Νοέμβριο.

Θα παίζει 10 συναυλίες όλο τον μήνα, ξεκινώντας με μια παράσταση στο BIC Windsor Hall στο Μπόρνμουθ την 1η Νοεμβρίου. Από εκεί, ο Ντύλαν θα κατευθυνθεί προς Λίβερπουλ, Εδιμβούργο, Νότιγχαμ και Γούλβερχαμπτον.

Ο Dylan είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους τραγουδοποιούς όλων των εποχών, κερδίζοντας 10 Grammy και προτάθηκε σε 38 ακόμη περιπτώσεις. Είχε έξι βρετανικά κορυφαία 10 σινγκλ και εννέα βρετανικά νούμερο ένα άλμπουμ.

Ο τραγουδιστής περιοδεύει το άλμπουμ του 2020 Rough and Rowdy Ways από το 2021, παίζοντας ραντεβού στο Λονδίνο, τη Γλασκώβη και την Οξφόρδη το 2022. Τα προηγούμενα ραντεβού του Dylan στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2022 ήταν επίσης εκδηλώσεις εκτός τηλεφώνου.



Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας
Συμφωνώ
Μετάβαση στο περιεχόμενο