Αυτός ο συνδυασμός DIY λαδιών είναι ιδανικός για την ανάπτυξη των μαλλιών

Αυτός ο συνδυασμός DIY λαδιών είναι ιδανικός για την ανάπτυξη των μαλλιών
Αυτός ο συνδυασμός DIY λαδιών είναι ιδανικός για την ανάπτυξη των μαλλιών – σύμφωνα με έρευνα

Δοκίμασε αυτή τη φυσική λύση και δες τα μαλλιά σου να μακραίνουν με υγιή και δυνατή όψη

Αυτός ο συνδυασμός DIY λαδιών είναι ιδανικός για την ανάπτυξη των μαλλιών – σύμφωνα με έρευνα
Πώς να μακρύνουν τα μαλλιά σου; Αυτός ο συνδυασμός DIY λαδιών είναι ιδανικός σύμφωνα με έρευναiStock

Αν προσπαθείς να αυξήσεις τον όγκο των μαλλιών σου, να αντιμετωπίσεις την τριχόπτωση ή να κερδίσεις μερικά επιπλέον εκατοστά στο μήκος τους, δεν είσαι μόνη! Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα για την ανάπτυξη των μαλλιών, και τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον για αυτά έχει αυξηθεί. Η ανάγκη για πιο φυσικές και DIY λύσεις έχει κάνει και την DIY ομορφιά δημοφιλή, ειδικά στον κόσμο των φυσικών ελαίων και βοτάνων.

Ένα από τα πιο διάσημα έλαια που χρησιμοποιείται για την υγεία των μαλλιών είναι το έλαιο δεντρολίβανου. Η φήμη του απογειώθηκε, κυρίως χάρη σε μια έρευνα του 2015 που το σύγκρινε με τη μινοξιδίλη, την ενεργή ουσία πολλών προϊόντων κατά της τριχόπτωσης. Η έρευνα έδειξε ότι το έλαιο δεντρολίβανου μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό με το 2% της μινοξιδίλης στην αύξηση του αριθμού των τριχών σε άτομα με τριχόπτωση.

Όμως, τι γίνεται αν μπορούσαμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τα οφέλη του δεντρολίβανου με έναν ισχυρό συνδυασμό ελαίων; Σύμφωνα με τη γιατρό Jessica Maloh, ένα άλλο έλαιο με αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην ανάπτυξη των μαλλιών είναι το έλαιο κολοκυθόσπορου. Έρευνα δείχνει ότι η καθημερινή χρήση αυτού του ελαίου μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε γυναίκες.

Αν λοιπόν θέλεις να φτιάξεις τη δική σου DIY λύση για τα μαλλιά, ο συνδυασμός αιθέριου ελαίου δεντρολίβανου με έλαιο κολοκυθόσπορου είναι ο ιδανικός τρόπος για να ενισχύσεις την ανάπτυξη των μαλλιών σου. Βέβαια, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου δεν πρέπει να εφαρμόζεται κατευθείαν στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά να αναμειγνύεται με κάποιο έλαιο βάσης, όπως αυτό του κολοκυθόσπορου.

Όπως και με κάθε νέο προϊόν ή ρουτίνα, μην ξεχνάς ότι κάθε τύπος μαλλιών είναι διαφορετικός και μπορεί να χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Αυτή η DIY λύση είναι απλή, φυσική και, το σημαντικότερο, βασισμένη σε έρευνες που υποστηρίζουν τα οφέλη της. Δοκίμασέ την και δες τα μαλλιά σου να μακραίνουν με υγιή και δυνατή όψη!



Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας
Συμφωνώ
Μετάβαση στο περιεχόμενο