Ξεκίνησε το 14ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας

Το Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας άνοιξε πανιά  το Σάββατο 27 Ιουλίου και εισέρχεται στον 14ο χρόνο συνεχούς παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.  Για άλλη μια χρονιά φιλοδοξεί να προσφέρει μια όαση ψυχαγωγίας και πνευματικής ανάτασης μέσα στο θόρυβο του καλοκαιριού. Παράλληλα να δώσει την ευκαιρία  να  παρακολουθήσουμε παραστάσεις που το φετινό καλοκαίρι περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Η οργάνωση του Φεστιβάλ έρχεται να συνεχίσει και να τιμήσει την παρουσία και την παράδοση δεκαετιών του Θεάτρου της Αίγινας. Την προσπάθεια των αφοσιωμένων και ταλαντούχων ανθρώπων που επί δεκαετίες παρουσίασαν στο θεατρόφιλο κοινό της Αίγινας έργα κλασσικά, ελληνικά και ξένα καθοδηγούμενοι από επαγγελματίες σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

Διοργανωτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας είναι ο εκπαιδευτικός και πρόεδρος της Ομάδας Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομίας Αίγινας, Γιώργος Μπήτρος

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υπηρετούμε και συνεχίζουμε με ζέση και πίστη το θεσμό του Φεστιβάλ Θεάτρου και ευχόμαστε να αγκαλιάσετε  τις παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας – στην αυλή του Ιστορικού Κυβερνείου του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια», αναφέρει ο κ. Μπήτρος.



Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας
Συμφωνώ
Μετάβαση στο περιεχόμενο